No ale coz... Skodziarze, szczegolnie Ci od Fabii tak juz maja
masz coś do "skodziarzy"?
chyba nie chcial kolega napisac o kulturze...
tak na powaznie od tego sa parkingi zeby na nich parkowac. przez te skode zima mialbym mala "przygode".... kolo prawie w poprzek stanal.z zadnej strony nie szlo go objechac.mundurowi tez niewiele zdzialeli :/
kolo poprostu tak ma.
ciekawe co by zrobil jakbym mu wyjazd zastawil......
wypadaloby zaparkowac na parkingu i tu sie zgadzam.
Tym po lewej?
marturow - nie przejmuj się. Kolega Jarek śmieje się z fabii , bo ja ją mam. Ale my skodziarze nie potrzebujemy długich , granatowych kombi żeby sobie męskości dodawać
simon__75 napisał/a:
kolo prawie w poprzek stanal.z zadnej strony nie szlo go objechac.mundurowi tez niewiele zdzialeli :/
To takie foto trzeba by było tutaj wrzucić - bo to nijak do mnie nie przemawia...
Wiele zlosliwosci w tym nie ma. Ot taki OffTopic
Na marginesie z hondowych dyfuzorkow nadal macie polew z turkiem
YELLO_35 napisał/a:
skodziarze nie potrzebujemy długich , granatowych kombi żeby sobie męskości dodawać
Od dodawania meskosci sa Calibry (Zaraz inni uzytkownicy ze slabym poczuciem humoru mnie napadna )
A Ty Arski nie chcesz kupic Octavii Kombi tudziez Mazdy 6 Kombi bo cos wspominales??
Pigulki juz nie pomagaja, ze sie chcesz wspomodz kombiakiem. Ale IMHO to slabo dziala :]
O fabiach już pogadaliśmy...
Kto to taki kapelusznik (grzyb?stary? ) to nie wiem...
Z innej beczki - dziś skomasowany atak pomiarowców ruchu - na Bolesławieckiej , na AK (koło SKW i Plazy) i w kierunku na Bogatynię z ronda. Pewnie jest ich więcej...
Czy to zasługuje na 'łosiostwo', czy już, bądź jeszcze nie?
[ Dodano: Sro Lip 14, 2010 6:15 pm ]
Dziś pod Urzędem Miasta, oczywiście na miejscu przeznaczonym dla służbowych aut UM, a ktoś poznaje auto? Swoją drogą ciekawe czy był mandat
Zdjęcie013.jpg
Plik ściągnięto 383 raz(y) 135,96 KB
20100708.jpg
Plik ściągnięto 31 raz(y) 251,43 KB
Ostatnio zmieniony przez Marcopollo Sro Lip 14, 2010 3:17 pm, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
NA FORUM OBOWIĄZUJE ZAKAZ UŻYWANIA FORM "PAN" oraz "PANI". Używamy tylko formy bezpośredniej.
Firma DGL - właściciel www.forum.zgorzelec.info nie ponosi
odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez
użytkowników.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra
osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.